Mijn naam is Annemarie van der Reep.

Ik ben 51 jaar en ik woon samen met mijn partner en mijn drie kinderen. Ik heb twee meiden van 26 en 20 jaar en een jongen van 22 jaar. Wij hebben een klein hondje genaamd Milo. Daarnaast hebben we nog een parkietje en buiten twee konijnen. Wij wonen in Julianadorp in de wijk Middelzand.

Ik ben sinds januari 2000 werkzaam als gastouder en kan gemiddeld 6 kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar opvangen. Mijn werkdagen zijn van maandag tot en met donderdag.

Het leukste aan mijn werk als gastouder vind ik de omgang met de kinderen, te zien hoe ze zich ontwikkelen en ze te ondersteunen waar nodig. Ieder kind is uniek en ontwikkeld zich op zijn eigen manier. Ik doe veel activiteiten met de kinderen, zoals knutselen, puzzelen, spelletjes, naar buiten en samen met de kinderen spelen. Bijna alles mag en niets moet. Kinderen draaien gewoon mee met ons gezin.

Op dit moment heb ik nog plek op de maandag, dinsdag (met name de ochtend), woensdag en donderdag (met name de ochtend). Met name voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Flexibele opvang afnemen is ook mogelijk.
Voor meer informatie: https://bit.ly/38BXpHw