Kop zonder beeld op achtergrond

Tekst in het tekstvlak zonder achtergrondbeeld

Opvang door een gastouder vindt plaats in een huiselijke situatie en tijdens de opvang betrekt de gastouder de (opvang)kinderen bij de dagelijkse zaken. Gastouderbureau Kop van Noord-Holland bied samen met haar professionele gastouders kinderopvang aan voor kinderen van 0 jaar t/m einde basisschool.

Reguliere gastouderopvang
Het gastouderbureau gaat op grond van uw specifieke wensen op zoek naar een gastouder die bij u past. De gastouder ontvangt de uurvergoeding die u met de gastouder afspreekt.

Reguliere gastouderopvang door een Franch & Free gastouder
Bij het gastouderbureau werken een aantal gastouders als zelfstandig ondernemer door middel van de franchiseformule Franch & Free. Deze gastouders kunnen zelf hun gastkinderen werven of worden door ons benaderd over een reguliere opvangvraag.

Website gastouders
Een aantal gastouders die bij ons aangesloten zijn hebben een eigen website, neem er gerust een kijkje.
Myrna Lammers Breezand en omstreken
Marja van den Berg: Breezand en omstreken

Gastouder aan huis
Bij Thuisopvang gelden andere wettelijke regels wat betreft het aantal uren opvang en de vergoeding, omdat thuisopvang onder de Regeling Huispersoneel valt. De opvang mag op maximaal 3 dagen per week plaatsvinden, omdat anders premies en loonbelasting moet worden betaald over de gewerkte uren.

Inspectierapport gastouders
De GGD inspecteert de voorziening voor kinderopvang bij de gastouders  op de kwaliteitseisen vanuit de Wet Kinderopvang. De rapporten van deze inspecties zijn openbaar. U kunt de rapporten van de gastouders die zijn aangesloten bij Gastouderbureau Kop van Noord – Holland hier inzien.

icn pijlLees meer over: