Vandaag is het de Dag van de Gastouder: een speciale dag waarop wij onze gastouders hartelijk hebben bedankt voor hun inzet en betrokkenheid. Samen met hen hebben we hard gewerkt aan een nieuw pedagogisch beleid. Het resultaat mag er zijn! Als blijk van onze waardering ontvingen zij daarom vandaag een bloemetje en een uitnodiging voor een High Tea.

Directeur Joost Korver bracht een aantal gastouders een verrassingsbezoek om hen de attentie persoonlijk te overhandigen. De Dag van de Gastouder is ook aangegrepen voor de lancering van de nieuwe website van Gastouderbureau Kop van Noord-Holland.

dag_van_de_gastouder_joke_dorst_web dag_van_de_gastouder_ilona_uijleman_web dag_van_de_gastouder_els_oudekerk

Hiermee zet Stichting Kinderopvang Den Helder (SKDH) – waarvan het Gastouderbureau deel uitmaakt – de eerste stap richting een duidelijker presentatie van het Gastouderbureau.

De basiswebsite die er nu staat, wordt de komende maanden uitgebreid met gastouderpresentaties. Elke gastouder kan zichzelf straks presenteren op de website met een persoonlijk profiel. Het geeft ouders die gastouderopvang zoeken meteen een beeld van de opvangmogelijkheden en een eerste indruk van gastouders in hun directe omgeving.

“Ouders kiezen bewust voor gastouderopvang, vaak vanwege de kleinschaligheid en huiselijke sfeer.” aldus Joost Korver, directeur SKDH. “Op een aparte website kunnen we beter aansluiten op de behoeftes die deze ouders en gastouders hebben.”