Voor ons werkgebied Den Helder zijn wij met spoed op zoek naar lieve en zorgzame gastouders. Deze en andere openstaande opvangvragen vindt u in onze vacatures.

Wilt u gastouder worden?
Hebben kinderen een speciaal plekje in uw hart en wilt u hier graag iets mee doen? Heeft u zelf kinderen en/of werkt u graag vanuit huis? Dan is gastouderopvang echt iets voor u. Als gastouder werkt u zelfstandig en kunt u uw creativiteit en pedagogisch vaardigheden inzetten en blijven ontwikkelen. Gastouders die zijn aangesloten bij Gastouderbureau Kop van Noord-Holland voldoen aan een aantal voorwaarden.

Bent u al gastouder? Sluit u aan bij Gastouderbureau Kop van Noord-Holland

gezelligopschoot_lrGastouderbureau Kop van Noord-Holland werkt graag met u samen. Zo helpen wij u met uw registratie als erkend gastouder, het veilig maken én houden van uw opvanglocatie, het maken van opvangafspraken, het promoten van uw gastouderopvang, het ondersteunen bij (pedagogische) vraagstukken, het maandelijkse vervullen van de kassiersfunctie en tevens hebben wij een uitleenservice. Kortom, alles wat nodig is om goede gastouderopvang te kunnen bieden zodat ouders en kinderen kunnen zeggen: het is er knus en gezellig….eigenlijk net als thuis!

Spreekt dit u aan en wilt u meer weten? Neem dan contact met een van onze GOB-medewerkers op telefoonnummer 0223-614202 of stuur een e-mail naar info@gobkopnh.nl Wij staan u graag te woord.