Ouders, gastouders en andere opvoeders van kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar kunnen weer gratis deelnemen aan verschillende leuke workshops en boeiende lezingen die het KindKennisCafé organiseert. De eerste activiteit is een workshop babymassage op 27 oktober.

De gratis workshops en informatieve avonden vinden plaats op verschillende locaties in Den Helder en Julianadorp.

Programma
Het programma tot en met december omvat babymassage, kinderen en veiligheid, slaapgedrag van kinderen, mindfulness en voedselallergie.

Klik hier om de programmaflyer van het KindKennisCafé te openen. U kunt het KindKennisCafé ook volgen op Facebook.

Aanmelden
Wilt u graag deelnemen aan een of meerdere workshops of informatieavonden? Stuur dan een e-mail aan marketing@kinderopvangdenhelder.nl. Vermeld aan welke workshop(s)/avond(en) u wilt meedoen en met hoeveel personen u komt.

Samenwerkingsverband
Het KindKennisCafé is een gezamenlijk initiatief van Stichting Kinderopvang Den Helder – waarvan Gastouderbureau Kop van Noord-Holland onderdeel is – en een aantal lokale ondernemers die werken op het gebied van kinderwelzijn- en ontwikkeling, creatieve activiteiten en ontspanning.

Wilt u op de hoogte blijven van workshops en avonden die we in 2017 gaan organiseren? Houd dan de nieuwsberichten op deze site in de gaten of volg het KindKennisCafé op Facebook.