Gastouderopvang in Hollands Kroon

Gastouderbureau Kop van Noord-Holland vindt de gastouder die bij u past, van Den Helder tot en met Schagen. Bent u op zoek naar een gastouder in de gemeente Hollands Kroon? Ook in die regio bemiddelen wij tussen vraagouder en gastouder.

Gastouderbureau Kop van Noord-Holland biedt samen met haar professionele gastouders kinderopvang aan kinderen van nul jaar tot en met groep 8 op de basisschool. Opvang door een gastouder vindt plaats in een huiselijke situatie. Tijdens de opvang betrekt de gastouder de (opvang)kinderen bij de dagelijkse gang van zaken. Onze gastouders bieden uw kind(eren) een gezellig thuis en stimuleren hen in hun ontwikkeling.

Opvang door een gastouder in Hollands Kroon

Ons werkgebied strekt zich uit van Den Helder tot en met Schagen, inclusief de dorpen en buurtschappen die vallen onder de gemeente Hollands Kroon. Zo bemiddelen wij tussen gastouders en vraagouders in bijvoorbeeld Wieringerwerf, Hippolytushoef, Den Oever, Breezand, Anna Paulowna, Waarland, Oude en Nieuwe Niedorp. Maar ook in de andere plaatsen in de gemeente Hollands Kroon helpen wij u graag een gastouder te vinden die past bij de opvangvraag voor uw kind.

Gastouder worden in Hollands Kroon

Bent u al gastouder of wilt u gastouder worden? Gastouderbureau Kop van Noord-Holland heeft altijd plek voor professionele gastouders van Den Helder tot en met Schagen en Hollands Kroon.